Kütusevargad imesid paake tühjaks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veoauto kütusepaak. Fotol pole sündmusega seost.
Veoauto kütusepaak. Fotol pole sündmusega seost. Foto: Margus Ansu

Politsei- ja piirivalveameti teatel tegid vargad eelmise nädala lõpus Audrus ja Pärnus tühjaks metsaveoki ja traktori kütusepaagi. Kolmas kütusevargus Pärnus jäi pooleli ja politsei pidas kahtlustatavatena kinni kaks noormeest.


Neljapäeval kella 20.30st kuni reedel kella 8ni on Pärnu maakonnas Audrus Lihula maantee asutuse territooriumil seisnud metsaveoki Scania kütusepaagist varastatud 300 liitrit diislikütust. Kahju on avaldaja hinnangul 4800 krooni, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

Ajavahemikul neljapäeval kella 20st kuni pühapäeval kella 7.30ni on Pärnus Raba tänaval
asutuse territooriumil traktori kütusepaagist varastatud 220 liitrit diislikütust. Kahju on avaldaja hinnangul 3740 krooni.

Laupäeval üritati Pärnus Raba tänaval veelgi kütust varastada, kui asutuse territooriumil seisnud metsaveoki Volvo kütusepaagist prooviti kätte saada diislikütet.

See vargus jäi pealtnägija sekkumise tõttu lõpule viimata. Politsei pidas vargusekatsel kahtlustatavatena kinni 20- ja 26aastase noormehe.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Külli Kivioja sõnutsi oli Raba tänaval tegemist üsna lähestikku asuvate platsidega.

"Seda, kas kahtlustatavatena kinni peetud noormehed ka mõne muu kuriteoga seotud on, näitab uurimine," lisas Kivioja.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles