Pärnu linnapea rentis Volvo imeodavalt

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volvo S60. Tegemist ei ole Pärnu linnapea autoga, foto on illustratiivne.
Volvo S60. Tegemist ei ole Pärnu linnapea autoga, foto on illustratiivne. Foto: HARLI ULJAS POSTIMEES

Koos teiste konkurentidega autoturu madalseisu tõttu kannatava Info-Auto Pärnu kontorit ehmatas ostuhuviliste telefonikõnede arvukus. Müügimeeste rõõm jäi aga üürikeseks ja müügitehinguteni ei jõutud, sest helistajad küsisid endale Volvot sama hinnaga, mis õnnestus saada Pärnu linnapeal Toomas Kivimägil, kirjutas majandusleht

Äripäev

.


Veel enam, isegi kui aasta pärast paneb Info-Auto müüki Kivimägi istumise all oleva rootslaste uhkuse, küsib automüüja sellesama auto eest kõrgemat hinda, kui pidi maksma Pärnu linnavalitsus. Kuidas on see võimalik?



Põhjus peitub auto hinnas. Linnapeale renditi aastaks bensiinimootoriga Volvo S80, kuumaksega 5970 krooni. Tavainimene ei saaks eluski sellise hinnaga Volvot kätte. Sarnastel tingimustel auto rentimine läheks Info-Auto kodulehel oleva hinnakalkulaatori järgi maksma üle 16 000 krooni, aga selles hinnas ei sisaldu kindlustusmakseid, tehnohoolet, rehve ega iga nädal toimuvat autopesu.



Kivimägi ja Volvo-müüja Info-Auto omaniku Viktor Siilatsi kinnitusel ei ole autohankel mitte mingisugust seost Siilatsi aastaid suvepealinnas kestnud võitlusega oma Kaarli tänaval asuva eramu naabrusesse plaanitud hoonete vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles