Vesine hammas närib tänavatesse auke

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökaugud tänavatel.
Löökaugud tänavatel. Foto: Margus Ansu

Kevadiseks kiskuv ilm ja lume sulamisesest tekkinud vesi uuristab hangede alt välja sulanud teed aukliks.


Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna juhataja Mait Talvoja sõnutsi on Pärnu tänavatel löökauke üle linna ja nende plommimisega tegeldakse iga päev. „Teateid uutest aukudest tuleb pidevalt,“ selgitas ta. „Meie oma inimesed käivad linnas ringi, samuti tuleb kirju ja kõnesid linnakodanikelt.“



Majandusosakonna juhi jutu järgi täidetakse esmajärjekorras suuemad augud. Kõiki löökauke aga ei jõutagi parandada. „Neid on lihtsalt nii palju,“ märkis Talvoja.



Teateid löökaukudes viga saanud autode kohta linnavalitsusele praegu laekunud ei ole. Küll on Talvoja teada sõidukeid lõhutud kaevetööde piirkonnas, kus teekatte eest vastutab tööde teostaja.



Pärnu linnal on tänavate lappimiseks tänavuses eelarves kirjas kaks miljonit krooni. Praegu on sellest Talvoja kinnitusel kulutatud väike osa.



Löökaukude remontimine kestab Talvoja arvates tänavu veel pikalt. „Kõige hullem aeg alles tuleb, kui lumi sulama hakkab,“ märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles