Pärnus Papiniidu sillal muutub liikluskorraldus

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remondi tõttu kehtib Papiniidu sillast Ehitajate tee poole ajutine liikluskord.
Remondi tõttu kehtib Papiniidu sillast Ehitajate tee poole ajutine liikluskord. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Seoses Pärnu ümbersõidutee renoveerimisega korraldatakse tänasest ümber liiklus Papiniidu sillal ja silla Tallinna-poolse otsa juures olevas liiklussõlmes.


Sillal suletakse liiklusele praegune Tallinna sõidusuund ning kahesuunaline liiklus hakkab toimuma silla Riia-poolsel sõidusuunal. Sarnaselt on liiklus reguleeritud ka silla Tallinna-poolses otsas asuvas liiklussõlmes, kus sillalt maha sõites on Tallinna suunal asuv sõidusuund liiklusele suletud ning Ehitajate teelt sillale tulev sõidusuund on muudetud kaherealiseks.

Liiklussõlmes tuleb peateelt peale- ja mahasõitudeks jälgida ajutisi liiklusmärke ning sarnaselt varasema liikluskorraldusega ühelgi harusuunal liiklust suletud pole.

Kiiruspiirang muudetud liikluskorraldusega lõigul on 30 km/h.

Papiniidu silla remonditöid teevad Nordecon Infra AS ja Nordecon Betoon OÜ. Silla remont läheb maksma 27,2 miljonit krooni ning 80 protsenti sellest tuleb Euroopa Liidu ühtekuuluvusfondist.

284 meetri pikkune Papiniidu sild saab remondi käigus uue hüdroisolatsiooni, sademevee juhtimise süsteemid, kattekonstruktsiooni, tänavavalgustuse ja piirded. Kahjustatud betoonpinnad puhastatakse ja parandatakse, metallkonstruktsioonid puhastatakse ja värvitakse, silla otstesse ehitatakse pealesõiduplaadid. Sillale ehitatakse jalakäijate pandused ja silla alla 200 meetri pikkune kergliiklustee.

Papiniidu silla remonditööd lõpevad augustis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles