Tasuta buss viib Pärnust TTÜ avatud uste päevale

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullused TTÜ avatud uste päevad.
Mullused TTÜ avatud uste päevad. Foto: Eiko Lainjärv

Kuni reedeni, 19. märtsini saab end kirja panna tasuta bussidele, mis viivad Tallinna tehnikaülikooli avatud uste päevale 22. märtsil.


Tasuta bussid väljuvad peale Pärnu veel Võrust, Tartust, Viljandist, Rakverest ja Kuressaarest. Bussid jõuavad TTÜsse kell 12 ja lahkuvad kell 18. Busside väljumisajad ja -kohad saadetakse registreerunutele meili teel, teavitas Krõõt Nõges TTÜ turundus- ja kommunikatsiooniosakonnast.



Bussidele saab registreeruda

TTÜ kodulehel.


Sisukas avatud uste päev saab alguse 22. märtsil kell 12, kui TTÜ aulas avatakse erialasid ja teaduskondi tutvustav mess. Avatud uste päeval on külastajatel võimalus saada detailset infot sisseastumistingimuste, kõikide erialade, riigieksamite ettevalmistuskursuste, stipendiumide ja karjäärivõimaluste kohta.



Saab käia ekskursioonidel teaduskondades ja laborites, osa võtta loengutest, teha karjääriteste, saada üliõpilastelt infot TTÜs õppimise kohta, tutvuda ülikoolilinnakuga, uudistada TTÜ uut teadusraamatukogu, vaadata tõelist ühikatuba koos selle elanikega ning tutvuda TTÜ aktiivse tudengieluga.



Kell 16 algab Tipi maraton. Maratoni kaheksas kontrollpunktis TTÜs ja selle lähiümbruses koordineerivad tegevust ja panevad gümnasiste proovile TTÜ sportlased, teadlased, fotograafid, peogurmaanid. Tulevastel tudengitel on kasutada GPS. Auhindadeks on kaheksa langevarjuhüppe kinkekaarti seiklused.ee’lt, palju Dynami:t Juice’i, Tallink Hotelsilt päevakruiis kahele Helsingisse, Aqua spaa kaks pääset kahele ning Linnateatri saunalinad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles