Koerte-show tulu kulub varjupaiga asuka operatsioonile

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koerte-show`l teenitud piletituluga aidatakse Pärnu kodutute loomade varjupaiga asukaid.
Koerte-show`l teenitud piletituluga aidatakse Pärnu kodutute loomade varjupaiga asukaid. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Laupäeval Pärnu spordihallis toimunud vabariikliku heategevusliku koerte-show „Minu sõber“ tulude eest aidatakse varjupaigas elavat koera Paukat.


Pärnu kodutute loomade varjupaiga juhataja Birjo Piiroja rääkis Raadio Pärnule, et üritusel koguti kokku 10 000 krooni, millest pool läheb Pärnu loomade varjupaigale.



Piiroja sõnutsi on see summa just see, millega saab aidata varjupaigas elavat koera Paukat. Loomal on kõrvades kasvajad ning operatsioon nende eemaldamiseks lähebki maksma just viie tuhande krooni ringis.



Varjupaikade MTÜ poolt esmaskordselt korraldatud koerteshow läks Piiroja sõnul üle ootuste hästi. Kindlasti esines korralduslikus pooles pisemaid apsakaid, kuid nendest saab Piiroja sõnul vaid õppida. Koerteshowl osales ligi 150 koera ning neid vaatamas käis umbkaudu 500 inimest.



Piiroja avaldas heameelt külastajate arvukuse ning inimeste rohke huvi suhtes.



Heategevusliku ürituse raames leidis muuhulgas aset vaatemänguline agility eksam, võistlused, segavereliste- ning tõupuhaste koerte näitus, erinevate koeraspordialade-, teenistus- ja töökoerte demonstratsioonid, samuti koerariiete moeshow, kujundliikumise demonstratsioon “laps ja koer” ja varjupaigakoerte demonstratsioon.



Piletihind üritusel tuli külastajail endal välja pakkuda. Tulu piletimüügist annetati pool kodutute loomade abistamiseks, teine pool läks Pärnumaa koeraspordi edendamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles