“Kevadtorm” jõuab Saarde valda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õppus Kevadtorm 2008..
Õppus Kevadtorm 2008.. Foto: Kaitsejõudude peastaap.

Siseriiklik kaitseväe õppus “Kevadtorm 2010” kestab 3.-23. maini, Pärnumaal puudutab militaarne suurüritus Saarde valda ja selle elanikke.


Seepärast ootavadki kaitseväe esindajad kapten Tarmo Safronov ja kapten Priit Rööp eelolevatest õppustest huvitatuid esmaspäeval, 12. aprillil kell 12 teabetundi Kanaküla külakeskusesse ja kell 14 Tõlla külakeskusesse.



“Piirkonnas liigub kaitseväelaste masse ja peetakse väikesi lahinguid. Selgitame kohalikele, mis hakkab toimuma, et keegi ei arvaks, et nüüd ongi sõda lahti,” mainis kapten Safronov.



Teabepäevast Kanakülas ja Tõllal peaksid enim huvitatud olema maaomanikud, kelle kinnistud jäävad Kamali-Kanaküla, Sarja, Tõlla-Tihemetsa ja Tõlla-Kamali ning Vana-Kariste tee äärde.



“Kevadtormil 2010” osaleb 3500 kaitseväelast ja kaitseliitlast. Õppuste raskuspunkt jääb Pärnumaal Saarde ja Viljandimaal Abja ja Halliste valda. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles