Lugeja pildid: hiigelhavi tuli ise kalameeste manu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kesklinna silla juures piraka havi välja tõmmanud kalamees poseeris oma saagiga uhkelt jõe ääres viibinud pildistajatele.
Pärnu kesklinna silla juures piraka havi välja tõmmanud kalamees poseeris oma saagiga uhkelt jõe ääres viibinud pildistajatele. Foto: Ave Höövel

Täna keskpäeval õnnestus ühel kalamehel Pärnu Kesklinna silla lähedal kahvaga jõest välja õngitseda pirakas haug, mida 7,5kilone kaal ei suutnud ära kaaluda.


Pärnu Postimehe veebitoimetusele õnneliku kalastaja saagist pildid saatnud Ave Höövel rääkis, et kohal viibinud kalameeste jutu järgi oli havi käitunud enne väljapüüdmist tükk aega kummaliselt: vee-elukas olevat ujunud kalda läheduses nii vee peal kui vee all ning lõpuks päris kalda äärde tulnud, kus kärme kahvamees ta välja koukis.



Teistel kalameestel, keda oli paarikümne ringis, nii kopsakat saaki näha ei olnud. “Peamiselt tõmbasid nad välja ahvenaid,” märkis Höövel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles