Koidula kooli konverents viskab pilgu tulevikku

Ille Rohtlaan
, õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skulptuur Koidula gümnaasiumi fuajees.
Skulptuur Koidula gümnaasiumi fuajees. Foto: Urmas Luik

Traditsiooniks saanud KOKOKO ehk Koidula kooli konverents toimub tänavu 23. aprillil ja selle teema on „Pilk tulevikku“, peaesineja on majandusgeograaf Hardo Aasmäe.


Konverents on suunatud gümnasistidele, aga ka algklassid kuulavad sel päeval loenguid.



Alustuseks peab majandusgeograaf Hardo Aasmäe üldloengu praegustest sõlmpunktidest meie majanduses ja sellest, kuidas neid lahendada.



Iga õpilane võib valida konverentsil endale meelepärase töörühma, mis on jagatud teemade järgi. Sektsioonis "Geenitehnoloogia 21. sajandil"  on külalisesinejaks Tallinna tehnikaülikooli dotsent, molekulaarbioloog Andres Veske. Töörühmas  "Metameditsiin“ kõneleb shindo õpetaja, massöör Heli Randoja.



Geobioloog ja feng shui spetsialist Janno Seeder on rühma "Ruumi ja vormi mõjust inimesele" peaesineja. Sektsioon "Meel ja keha on seotud. Keha ei valeta kunagi" õpetab kuulama oma mõtteid ja realiseerima oma võimalusi mõttetreener Helina Mägi loengu kaudu.



Pärast tööd teemarühmades  tutvustatakse sektsioonides räägitut ja õpilasettekandega esineb 11.c klassi õpilane Tormi Vahar. Tema kõneleb oma kaheaastasest uurimusest "Pärnu Koidula Gümnaasiumi 13-16aastaste noorte liikumine".



Algklasside loengupäeva esinejad on dr Roossaar, kes vestleb teemal „Terve laps on meie tulevik“, ja noorte nõustamiskeskuse psühholoog Rita Luhaoja loenguga “Arvutimängude kahjulikkusest lapse närvisüsteemile“.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles