Männipargi lasteaias kosus nii keha kui vaim

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männipargi lasteaia mänguväljak.
Männipargi lasteaia mänguväljak. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Männipargi lasteaia tervisenädal ärgitas nii laste, töötajate kui vanemate keha ja vaimu, näitleja Ivar Lett pani lapsed mõtisklema tunnete üle enda sees.


Tervise- ehk südamenädala hommikuid alustas muusika- ja liikumisõpetaja hommikuvõimlemisega kõikidele lastele. Lasteaia juhataja asetäitja õppe- ja kasvatuse alal Teesi Loobi ütlust mööda püüdsid õpetajad tavalisest enam võimaldada lastele ilusa kevadilmaga õues lustida. Vanema rühma lapsed osalesid Pärnu spordihallis korraldatud koolieelikute spordipäeval.



Lastevanematele korraldas tervisemeeskond vestlusringi Sirli Leieriga maanteeametist. “Arutleti, kui tähtis on lapsevanema eeskuju liikluseeskirjadest kinni pidamisel,” täpsustas Loob.



Töötajad said südamenädala raames aktiivselt sportida. “Männipargi naised võtsid ette jalgrattamatka ja väntasid Tammistesse, kus ootas kaetud pikniku laud,” kirjeldas Loob.



Loobi jutu järgi premeerisid naised end nädala lõpus reisiga Tallinna, kus külastasid nukuteatri vastavatud muuseumi. “Giid viis lasteaednikud tagasi lapsepõlvemaale, kohtuti vanade heade tuttavate Buratino, Hunt Kriimsilma, Pintselsabade ja paljude teistega,” jutustas Loob. “Kiek in de Köki muuseumi külastades reisiti veelgi kaugemasse minevikku. Bastioni käike läbides sai koormust nii keha kui vaim. Tutvuti Tallinna kujunemise looga, vaadates filmi ja rännates mööda ajakäike.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles