Pärnus allkirjastati koalitsioonileping

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koalitsioonilepingule kirjutasid alla Andrei Korobeinik Reformierakonnast, Toomas Kivimägi omanimelisest valimisliidust ja Meelis Kukk Isamaa ja Res Publica Liidust.
Koalitsioonilepingule kirjutasid alla Andrei Korobeinik Reformierakonnast, Toomas Kivimägi omanimelisest valimisliidust ja Meelis Kukk Isamaa ja Res Publica Liidust. Foto: Pärnu linnavalitsus

Toomas Kivimägi valimisliit, Erakond Isamaa ja Res Publica Liit ning Eesti Reformierakond allkirjastasid täna Pärnu Raekojas koalitsioonilepingu.

„Läbirääkimised olid keerulised, aga koalitsioonileping on seda põhjalikum,“ ütles Toomas Kivimägi valimisliidu juht Toomas Kivimägi kommentaariks.

Ta lisas, et leping on väga ambitsioonikas, aga üksnes selline lähenemine tagabki linnarahva jaoks parima tulemi. „Selle lepingu täitmine on väga suur väljakutse,“ sõnas ta.

Andrei Korobeinik, kes allkirjastas Eesti Reformierakonna poolt koalitsioonilepingu, lisas, et ta usub, et konstruktiivses koostöös suudavad koalitsioonipartnerid ambitsioonika lepingu ka ellu viia.

„Jätkame sama meeskonnaga, kellega teame nii pärituulte suunda kui ka karisid. Tänane koostöö on kõige kindlam ja parem variant edasi minekuks,“ ütles omalt poolt Meelis Kukk Erakond Isamaa ja Res Publica Liidu esindajana.  

Koalitsioonileping sõlmiti aastateks 2013-2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles