Pärnu nägemispuudega lapsed said annetuse Saksamaalt

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai tänava lasteaia juhataja Anne Virula näitab pimedatele lastele käsitsi valmistatud raamatut, mis on valminud Hamelni ja Pärnu lõviklubide koostöö projektina. Vasakul LC Pärnu president Romek Kosenkranius, tema kõrval väärtusliku kingituse rahastanud Hamelni LC president Stefan Rumen.
Mai tänava lasteaia juhataja Anne Virula näitab pimedatele lastele käsitsi valmistatud raamatut, mis on valminud Hamelni ja Pärnu lõviklubide koostöö projektina. Vasakul LC Pärnu president Romek Kosenkranius, tema kõrval väärtusliku kingituse rahastanud Hamelni LC president Stefan Rumen. Foto: Urmas Luik

Pärnu Mai lasteaia nägemisprobleemidega laste rühmad said õppematerjali ostmiseks suure annetuse Saksamaalt


Mai lasteaia kolmes nägemispuudega laste rühmas kasutatavad õppevahendeid on kallid, õnneks on leidunud häid annetajaid, vahendasid

ERRi teleuudised

.



Äsja saadi lõviklubi Pärnu Saksamaa sõprusklubilt ligi 75 000 krooni, millele siinsed lõvid omalt poolt raha juurde panid.



"Selle raha eest oleme saanud osta väga palju õppematerjali,“ rääkis Pärnu lasteaia Mai juhataja Anne Virula. „Oleme ostnud vaegnägijatele lastele lugemisteleviisori. Nüüd saime väga toredad puuteraamatud. Sest kui ei näe, hakkavad mängima kõik teised meeled."



Need pimedatele lastele mõeldud raamatud on käsitöö ja seetõttu väga kallid. Üks raamat maksab 6000-8000 krooni ja Anne Virula ütles, et ise poleks lasteaed neid osta suutnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles