Madal palk sunnib uut tööd otsima

Teet Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus.
Pärnu linnavalitsus. Foto: Ants Liigus

Pärast seda, kui Pärnu linnavalitsus oma töötajate palku kümnendiku võrra langetas, on ametnikud hakanud uusi töökohti vaatama.

Kui Tammsaare lasteaeda uut juhatajat otsiti, kandideeris teiste seas sellele kohale linnavalitsuse alushariduse peaspetsialist Marga Napp. Abilinnapea Jane Metsa sõnul tõi see kaasa kõigi Pärnu lasteaedade juhatajate pöördumise, milles paluti Napa palgaprobleem lahendada.

Täna otsustas linnavalitsus välja kuulutada Raeküla lasteaia juhataja konkursi. Mets tõdes, et Napa palgateema on endiselt lahendamata, kuid võimalikest kandidaatidest on tema jutu järgi vara rääkida.

Lasteaia juhataja palk on sõltuvalt lasteaia suurusest, juhataja staažist ja haridusest jms 13 000 – 14 000 krooni. Alushariduse peaspetsialisti eelmise aasta palgaandmeid pole linnavalitsuse veebiküljel avalikustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles