Pärnu rulapargi ehitust toetati rohkem kui tuhande krooniga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demoesinemistel uue rulapargi ehitamiseks osales üle 40 ekstreemsportlase.
Demoesinemistel uue rulapargi ehitamiseks osales üle 40 ekstreemsportlase. Foto: Pärnu linnavalitsus

Eile õhtul Pärnu Keskuse, Kaubamajaka, Ülejõe Selveri ning Suurejõe Selveri esisel platsil toimunud aktsiooniga kogusid ekstreemsportlased skate-pargi ehituseks veidi üle tuhande krooni. 


Demoesinemistel ning ala tutvustamisel osales enam kui 40 ekstreemsportlast. Toetusi koguti 1127 krooni. Suurim toetus oli 500 krooni ühelt inimeselt.  

Pärnu ekstreemsportlased kogusid eile õhtul toimuva ülelinnalise kampaania raames raha, et ehitada Munamäele uus skate-park. Praegusel kujul Munamäel asuv rulapark valmis 2005. aastal Pärnu linnavalitsuse rahalisel toel. Tänaseks on rulapargi atraktsioonid intensiivse kasutamise ja talviste kahjustuste tõttu kaotanud kvaliteedi, vastupidavuse ja muutunud ohtlikuks ning need ei ole sõidukõlblikud.

Linnavalitsus toetas rulapargi rekonstrueerimist käesoleval aastal küll 125 000 krooniga, kuid see summa kataks vaid olemasoleva pargi remondikulud. Hetkeline vajalik investeering parandustöödesse ületab pool uue rulapargi maksumusest. Seega on pargi täielikult rekonstrueerimine ebaotstarbekas. Noored otsustasid raha juurde muretseda ja Munamäe skate-pargi senisest suuremaks ning professionaalsemaks arendada.

Uue pargi ehitustööde maksumus on hinnanguliselt 230 000 krooni. 70 000 krooniga toetab ehitust OÜ Grundar Puit. Tööde maksumusest puudu jääv 40 000 krooni tuleb noortel endal leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles