Pärnumaa sotside kandidaadid Euroopa Parlamenti on Mikser, Mikko ja Palo

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marianne Mikko, Sotsiaaldemokraatlik Erakond
Marianne Mikko, Sotsiaaldemokraatlik Erakond Foto: PP

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Pärnumaa piirkonna juhatus esitas Euroopa Parlamendi kandidaatideks erakonna esimehe Sven Mikseri ning riigikogu liikmed Marianne Mikko ja Urve Palo.

"Pärnumaa sotsiaaldemokraatide meelest sobiksid Eestit Euroopa Parlamenti väga hästi esindama pikaajalise välispoliitika kogemusega Sven Mikser, jõuliselt võrdsete võimaluste ja inimõiguste eest seisev Marianne Mikko ning majanduspoliitika kogemusega Urve Palo," ütles Pärnumaa sotsiaaldemokraatide juht Kalev Kaljuste.

Oma kandidaadid on esitanud sotsiaaldemokraatide Tallinna, Tartu, Järvamaa, Ida-Virumaa ja Tartumaa piirkonnad ning kandidaatideks on üles seatud Sven Mikser, Marju Lauristin, Ivari Padar, Eiki Nestor, Marianne Mikko, Abdul Hamid Turay, Jevgeni Ossinovski ja Liina Raud.

Sotsiaaldemokraatlik Erakond kinnitab Euroopa Parlamendi valimiste kandidaadid ja hääletab nimekirja järjestuse 29. märtsil Tallinnas toimuval SDE valimiskogul.

Euroopa Parlamendi valimised toimuvad 25. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles