Linn ootab Pärnu raudteejaama teemadel kaasa mõtlema

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni reisirong.
Elroni reisirong. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eeloleva laupäeva lõuna ajal toimub raekojas Pärnu raudteejaama detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu ja vahetatakse mõtteid teemal „Peatus Pärnus – teivasjaam või silmapaistev arhitektuuriteos Rail Balticul“.

Linnaarhitekt Karri Tiigisoon juhib Rail Baltic Pärnu reisijate raudteejaama detailplaneeringu eskiislahenduse avalikku arutelu. Mõttetalguid teemal „Peatus Pärnus –- teivasjaam või silmapaistev arhitektuuriteos Rail Balticul“ juhib Pärnu linnavolikogu liige Mark Soosaar. Osalevad Eesti tipparhitektid ja arvamusliidrid naaberriikidest.

„Meie soov on välja selgitada Pärnu peatuse parim asukoht. Samuti ootame inimesi kaasa mõtlema, kas tegu peaks olema lihtsa peatusega või arhitektuurilise märgiga. Loomulikult on oodatud mõtted  peatuse asukoha osas,“ selgitas kohtumise vajalikkust linnaarhitekt Karri Tiigisoon.

Mõttetalgud toimuvad Pärnu linnavalitsuse ja Eesti arhitektide liidu koostööna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles