Noormees sõitis rulaga Tallinnast Pärnusse

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Põldsaar sõitis rulaga Tallinnast Pärnusse.
Madis Põldsaar sõitis rulaga Tallinnast Pärnusse. Foto: Ants Liigus

Üheksa aastat ekstreemspordiga tegelnud Madis Põldsaar sõitis eile rulaga Tallinnast Pärnusse, ettevõtmisega tahtis noormees juhtida tähelepanu sellele, et tänavaspordi ja ekstreemspordiga tegelemiseks napib võimalusi.

25aastane Madis Põldsaar alustas oma longboard-tüüpi ehk pikal rulal Tallinna piirilt Pärnu poole sõitu veidi enne poolt viit varahommikul. Kui algselt kavatses ta enam kui sajakilomeetrise vahemaa läbida 20 tunniga, läks ekstreemspordi propageerimise eesmärgil ettevõetud sõit märksa kiiremini, vahendas ERR.ee teleuudiseid.

Pool distantsist läbis ta uskumatuna tunduva kolme ja poole tunniga. Edasi võtsid Madis ja saateautol temaga kaasa sõitev sõber asja rahulikumalt ja tegid puhkepause.

Pärnu piiril ootasid Madis Põldsaart lähedased. "Nii pikk maa, 120 kilomeetrit - see on, kuidas öeldakse, vist tema eneseületamine," ütles rulataja isa Urmas Põldsaar.

Veerand nelja paiku jõudis Madis Põldsaar Pärnusse.

"Tegelikult oli äge. Võeti kohe natuke eemale, kui saadi, võeti isegi hoogu vaiksemaks. Vilgutati tuledega, lehvitati," rääkis Madis Põldsaar vahetult pärast sõitu.

Ehkki aega jäi üle, arvas Madis, et tagasi Tallinna sõidab ta autos istudes. On turvalisem ja üliõpilasena tuleb eksamiteks valmistuda aega raiskamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles