Kuulutati välja Audru ringraja uuendamise hange

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superkrossiautod ringrajal.
Superkrossiautod ringrajal. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Mittetulundusühing A2 Racing käivitas riigihanke Pärnu külje all asuva Audru ringraja rekonstrueerimiseks ja laiendamiseks.

Audru ringraja hoonestusõiguse konkursi võitnud A2 Racingu esindaja on varem öelnud, et kogu kompleksi väljaarendamiseks kulub 50 miljonit krooni, kuid tööd toimuvad järk-järgult ning esmalt saab ringrada uue katte.

Ühingu juhatuse liige Andres Hall ütles, et ringraja rekonstrueerimine ja laiendamine on jaotatud kahte etappi. Esimese etapis parandatakse ringraja alust ja katet, korrigeeritakse rada ning ehitatakse juurde rallikrossi rajalõik. Teises etapis ehitatakse välja uus rajalõik, rajatakse piirded, tribüünid, boksihoonestus, olme- ja juhtimiskeskus.

Hall märkis, et finantseeringut plaanib MTÜ taotleda Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt. 3200,5 meetrit pika ja 15 kurviga ringraja uuendustööd kestavad hanke kutse järgi selle aasta 10. augustist oktoobri lõpuni. Hanke pakkumiste esitamise tähtaeg on 12. juuli.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles