Kaevetööd panid Lille tänava liikluseks kinni

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lille tänavale praegu autoga asja pole, sest tänava asemel laiutab kraav.
Lille tänavale praegu autoga asja pole, sest tänava asemel laiutab kraav. Foto: Urmas Luik

Pärnu Lille tänava elanikud on häiritud, et soojaveetorustiku paigaldamise kaevetööd on muutnud autoga kodule ligipääsu niisama hästi kui võimatuks. Tõenäoliselt ei lõpe kaevetööd tänaval niipea.


„Oleme sellest olukorrast kohutavalt väsinud ja tüdinud," tõdes Lille tänava elanik Pille P. „Katsume kuidagimoodi hakkama saada, aga kui midagi juhtub, siis tuletõrje- või kiirabiauto siit küll läbi ei lähe."

Nii Pille P-le kui tänava ülejäänud elanikele teeb muret see, et pärast veetorude panekut korda saav Lille tänav kaevatakse jälle üles: piirkonna vee-, kanalisatsiooni- ja sademeveetorud vajavad kas vahetamist või rajamist.

„Kõik, kes me kaevame, mõtleme, et võiksime tööd korraga ära teha, aga millegipärast see nii ei toimu," tõdes Peeter Malla, praegu Lille tänaval kaevetöid tegeva AS Scanweldi projektijuht.

Uusi kaevetöid Lille tänaval peab reaalseks ka AS Pärnu Vee projektijuht Jaanus Vent.

Et Vendi kinnitusel sai Lille tänava piirkonnas kokku kaks europrojekti, on kokku lepitud, et Lille tänava maju puudutavate torustike rajamine jääb Ehitajate teed rekonstrueerivate ametkondade hooleks. „Väide, et Lille kaevatakse veel kord üles, on korrektne, aga kindlasti ei ole kaevetööde tellijaks Pärnu Vesi," sõnas Vent.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna liikluse spetsialist Toomas Tammela nentis, et kurtmine kurtmiseks, paraku ei võimalda tööde tehnoloogia kraavidest pääsemist ega senisest kiiremat töötempot. Tammela andmeilgi algavad Lille tänaval pärast soojatorustiku valmimist uued kaevetööd.

Esialgu saab Lille tänav sõidetavaks juuli keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles