Vanarehve võetakse tasuta vastu viies kohas

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanad rehvid.
Vanad rehvid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärnumaal saavad eraisikud vanu rehve tasuta ära anda viies vastuvõtukohas.

Vanarehvide vastuvõtt eraisikuilt toimub Paikuse vallas Ragn Sellsi territooriumil, mis asub Seljametsa külas Paikre prügilasse viiva tee ääres. Ragn Sellsi vastuvõtupunkt on avatud tööpäeviti 9-17. Rehve võetakse vastu rehviloovutaja elukohast sõltumata.

Eraisikute toodud rehve võetakse tasuta vastu Vändra uues jäätmejaamas Allikõnnu külas. Punkt on avatud töönädalal kolmapäevast reedeni 12-17 ja laupäeviti 10-17.

Tõstamaal saab vanu rehve ära anda Tõstamaa jäätmejaamas, aga üldjuhul ainult laupäeviti 10-12, muu aja kokku leppimiseks tuleb helistada Kalev Martsonile telefonil 522 3024.

Lavassaare valla jäätmejaam võtab rehve vastu ainult oma valla elanikelt pühapäeviti 10-12 ja väljaspool seda aega, kui nii on enne kokku lepitud.

AS Kuusakoski Pärnu vastuvõtupunktis Savi 30 võetakse eraisikuilt rehve tasuta vastu tööpäeviti 8 - 16.30 ja laupäeviti 9-14.

OÜ Paikre prügila Paikuse vallas Põlendmaal vanarehve vastu ei võta.

Vanarehvid on ohtlikud jäätmed, mida ei tohi jätta vedelema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles