Töö kaotanud vanemad saavad taotleda lapse koolitoetust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pärnu linnavalitsus maksab tänavu koolitoetust töö kaotanud ühiselt või üksinda last kasvatavale vanemale, lapse eestkostjale või lapse hooldajale pere iga kuni 19aastase üldhariduskoolis või kutseõppeasutuses õppiva ja taotlejaga ühel aadressil elava lapse kohta.

Sel aastal saab toetust taotleda lapse vanem, eeskostja või hooldaja, kes on rahvastikuregistri andmetel Pärnu linna elanikuks registreeritud enne selle aasta 1. septembrit ja on taotluse esitamise ajal registreeritud Eesti töötukassas töötuna või tööotsijana.

Ühiselt last kasvatavale vanemale makstakse toetust tingimusel, et lapse mõlemad vanemad ja laps on Pärnu linna elanikud ja  mõlemad vanemad on taotluse esitamise ajal registreeritud Eesti töötukassas töötuna või tööotsijana.

Koolitoetuse suuruseks on plaanitud 500 krooni.

Lapse koolitoetus on ühekordne ning makstakse välja oktoobrikuu jooksul.

Avaldusi toetuse saamiseks saab Pärnu linnavalitsusele esitada alates esmaspäevast. Taotlusi võetakse vastu kuni 15. septembrini.

Toetuse taotlemiseks tuleb esitada avaldus Pärnu linnavalitsusele. Taotluse blankett on kättesaadav alates esmaspäevast Pärnu linnavalitsuse infolauas ja Pärnu linna veebilehel rubriigis "Teenused". Taotlusi võtavad vastu Pärnu linnavalitsuse infolaud ja sotsiaalosakonna piirkondlikud hoolekandekontorid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles