eTwinningu koolitajad tulevad Pärnusse suvekooli

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varje Tipp.
Varje Tipp. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnus hotellis Strand koguneb 23.-24. augustil Tiigrihüppe Sihtasutuse eestvedamisel Sõpruskoolid Euroopas/eTwinningu koolitajate suvekool.  
 

Edasijõudnutele mõeldud koolitusel tutvustatakse uusi programme, jagatakse kogemusi ning tutvustatakse uusi info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) põhiseid töövahendeid, tutvustas Tiigrihüppe Sihtasutuse avalike suhete juht Ingrid Piirsalu.

Projektitöö ja hea praktika kogemusi jagavad näiteks Pärnumaa kutsehariduskeskuse haridustehnoloog ja Tiigrihüppe SA koolitaja Varje Tipp ning Türi gümnaasiumi matemaatikaõpetaja ja Tiigrihüppe SA koolitaja Laine Aluoja.

Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning on programm, mis pakub õpilastele, õpetajatele, koolijuhtidele ja teistele koolitöötajatele võimaluse osaleda koolidevahelises koostöös info- ja kommunikatsioonitehnoloogia kaasabil. Koostööks on loodud eTwinning portaal, mis sisaldab vahendeid partneriotsinguks ja veebipõhiste õpiprojektide läbiviimiseks.  

eTwinning annab õpetajatele suurepärase võimaluse üksteiselt õppida ja
omavahel häid kogemusi jagada. eTwinning toimib kui suhtlusvõrgustik, mis koondab õpetajaid üle Euroopa. See aitab kaasa uute õppemetoodikate kiirele levikule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles