Järvesalu istungil kokkuleppele ei jõutud

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile alanud kohtuprotsessil Vello Järvesalu ja Raivo Fridolini üle üritati vaidlusi lahendada kokkuleppemenetlusega, kuid AS Oma Ehitaja ei leidnud Järvesalu ega Fridoliniga kahjude hüvitamise suhtes üksmeelt.

Lääne ringkonnaprokuratuur süüdistab Järvesalu omastamises, dokumendi võltsimises ja võltsitud dokumendi kasutamises. Süüdistuse järgi tasus taastusravikeskust Estonia juhtinud Järvesalu ettevõtte raha eest 51 973 krooni isiklikke kulutusi ja võltsis kaht arvet.

Veel süüdistatakse Järvesalu selles, et tema vedamisel pani Estonia terme ehitanud Oma Ehitaja projektijuht Raivo Fridolin toime omastamise.

Süüdistuse järgi on 2007. aasta oktoobrist 2008. aasta maini ehitusfirma kuludesse kantud ja ettevõtte poolt tasutud Estonia termide ehitamise kattevarjus üle 780 000 krooni, mis tegelikult on seotud Järvesalu tuttavale kuuluva maja renoveerimisega.

Fridolinile on esitatud süüdistus, et ta omastas Järvesalu huvides Oma Ehitaja vara.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles