Estonia nõuab Järvesalult 460 000 krooni tagastamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Taastusravikeskuse Estonia nõukogu kaebas kohtusse ettevõtte eksjuhi Vello Järvesalu, et saada kätte osa talle makstud lahkumishüvitisest.

Tervisekeskuse juhi Cardo Remmeli sõnul esitas ettevõte Järvesalu vastu tsiviilhagi 460 000 krooni ulatuses. Tegemist on osaga talle makstud 783 947 kroonist ehk juhatuse liikme lepingust tuleneva kümne kuu tasuga.

“Kriminaalmenetluses me oma nõuet ei esitanud, tegime seda eraldi tsiviilhagiga, kuid pole veel teada, millal kohus seda arutab. Seni pole Järvesalu vabatahtlikult olnud nõus nõuet täitma,” ütles Remmel.

Mullu sügisel maksis Järvesalu järel Estonia juhatajaks nimetatud Maarika Koch Estonia vara omastamises süüdistatud Järvesalule lahkumishüvitiseks 783 947 krooni, millest 460 000 oli juhatuse liikme lepingust tulenev tasu, 319 765 krooni kasutamata jäänud 203 puhkusepäeva kompensatsioon ning 4181 krooni paari päeva palk. Pärnu uus võimuliit pidas Kochi otsust vaieldavaks ja vabastas ta juba jaanuaris 2010 ametist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles