Neli õpetajat pälvisid Pärnumaa aasta õpetaja tiitli

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolikell.
Koolikell. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aasta õpetaja tiitli pälvivad tänavu Pärnu maakonnas Kilingi-Nõmme gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Kuro Link, Paikuse põhikooli klassiõpetaja Malle Malmre, Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi ajaloo ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Tiiu Muhu ja Vändra gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Kersti Valgeväli.
 

Pärnu maakonna aasta noore õpetaja tiitliga tunnustatakse Audru lasteaia õpetajat Maria Jäägerit ja Pärnumaa kutsehariduskeskuse kutseõpetajat Külli Šorinit.

Aasta haridusjuhid on sel aastal Kilingi-Nõmme gümnaasiumi direktori asetäitja õppe- ja kasvatustöö alal Mari Karon ja Tori põhikooli direktor Pille Usin.
 
Aastate õpetaja nimetusega tunnustatakse Pärnumaa kutsehariduskeskuse kutseõpetajat Endla Kuurat, Lõpe põhikooli ajaloo, ühiskonnaõpetuse ja inglise keele õpetajat Ellen Laanesood ja Häädemeeste keskkooli vene keele õpetajat Ene Taltsi.

Aasta õppematerjali looja on Sindi gümnaasiumi arvutiõpetaja Signe Lensment.

Aasta noorsootöötaja on Tootsi põhikooli huvijuht Inga Raudsepp.

Vabariigi aasta õpetaja nimetus omistati Kilingi-Nõmme gümnaasiumi direktori asetäitjale õppe- ja kasvatustöö alal Mari Karonile, kes esindab Pärnumaad 2. oktoobril Tartus toimuval aasta õpetajate üleriigilisel vastuvõtul.

Pärnu maakonna aasta parimad haridustöötajad selgitas välja Pärnumaa omavalitsuste liidu ja Pärnu maavalitsuse ühine konkursikomisjon.

Konkursikomisjonile esitati 30 taotlust 18 haridusasutusest kuuele kategooriale. Parimaid haridustöötajaid tutvustatakse ja autasustatakse Pärnumaa omavalitsuste liidu meenega 1. oktoobril Sindi gümnaasiumis toimuval pidulikul õpetajate päeva peol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles