Pärnumaal ei taha külalisõpetajad kooli tulla

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu "Tagasi kooli" nädala idee välja käinud president Toomas Hendrik Ilves käis toona Haljala gümnaasiumis tundi andmas. 
lt/Foto:LIIS TREIMANN
Mullu "Tagasi kooli" nädala idee välja käinud president Toomas Hendrik Ilves käis toona Haljala gümnaasiumis tundi andmas. lt/Foto:LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Kuigi “Tagasi kooli” nädalal ootab Pärnumaal külalisõpetajaid 27 kooli ja lasteaeda, on eilse seisuga külalisi saabumas vaid kümnesse kooli.

“Tagasi kooli” koordinaatori Jana Kuke ütlust mööda oli neil täna kell 15.20 kirjas 29 külalisõpetaja nimi, kes plaanib Pärnumaal järgmisel nädalal klassi ette tulla. Kodulehel on neist 29st oma nime lubanud avaldada 13. “Seda on tõesti vähevõitu,” tähendas Kukk.

Selles nukras pildis paistab positiivselt silma Pärnu Vanalinna põhikool, kuhu on kodulehel avalikustatud andmete järgi tulemas koguni seitse külalisõpetajat.

Oma kunagises kodukoolis Tihemetsas andis aga juba sel nädalal tundi priimabaleriin Age Oks, kes tuleval nädalal on kuninganna Elizabeth II kutsel Londonis Buckinghami palees vastu võtmas kõrget autasu Eesti-Inglismaa kultuurisuhete arendamise eest.
 
“Tagasi kooli” nädal toimub 18.-22. oktoobril vabariigi presidendi ja Sihtasutuse Noored Kooli üleskutsel, nädala eesmärk on tugevdada koolide ja ülejäänud ühiskonna koostööd.

Mullu esimest korda toimunud “Tagasi kooli” nädalal käis üle Eesti külalistunde andmas enam kui 1000 inimest, teiste seas president, riigikogu liikmed, ettevõtjad, sportlased, kultuuritegelased ning lapsevanemad, üliõpilased ja koolide vilistlased.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles