Sajad inimesed ootasid trikimeest vihma trotsides

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trikimehe show'le tõtanud publik pidi ootama ukse taga sissepääsu ligi veerand tundi.
Trikimehe show'le tõtanud publik pidi ootama ukse taga sissepääsu ligi veerand tundi. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeval Pärnu spordihallis toimunud Jürgen Veberi illusioonietendust varjutas korraldajate apsakas, mistõttu pidid sajad inimesed külmetama kuni veerand tundi spordihalli ukse taga.

Et spordihalli pääs oli halvasti korraldatud, tekkis välisukse juurde tropp ja inimesed ei pääsenud halli. Õues kõledat ilma ja vihma trotsinud külastajate seast kostus pahameeletorinat.

Järjekorra tõttu venis Veberi etenduse algus ligi 20 minutit.

Jürgen Veberi seletuse järgi võis ukse juurde tropp tekkida, sest kontrollivat personali nappis uksel. Samuti tekitanud segadust, et osa inimesi soovis uksel piletit osta. 

"Eks see ole meile omalegi mõttekoht, edaspidi tuleb suunata sinna rohkem personali," nentis Veber.

Kodulinnas toimunud etendusega oli trikimees rahul, märkides, et mõni silma hakanud kitsaskoht tuleb järgmiseks etenduseks parandada.

"Kindlasti peaks etendus olema tempokam, ei osanud ka näiteks arvata, et publiku seast inimeste otsimine võtab nii palju aega," lausus Veber.  
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles