Pärnu netipokkerimängija võitis 200 000 krooni

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Pärnu noormees Jaanus Matveus tuli möödunud pühapäeval Olympic-Online'i pokkeritoas iPokeri võrgustiku nädalaturniiril kolmandaks ja teenis sellega 200 000 krooni auhinnaraha.

Maailma suurima pokkerivõrgustiku iPoker iganädalasest 200 000dollarise garanteeritud auhinnafondiga turniirist võttis sel korral osa 663 mängijat ning esikoha auhinnaraha ulatus enam kui poole miljoni kroonini.

“Kui konkurentsi oli jäänud vaid neli mängijat, pidasin oma positsiooni heaks, et võtta turniiril vähemalt teine koht,” selgitas turniiri järel Matveus, kes Olympic-Online'i pokkeritoas mängib nime all j22nus. Olulistel momentidel aga kaardijooks noort Pärnu mängijat ei soosinud ja lõpptulemusena sai ta kirja kolmanda koha.

Jaanus Matveuse jaoks on käesolev aasta netipokkeris olnud edukas, augustis võitis ta mitme tuhande mängija konkurentsis Delfi korraldatud tasuta turniirisarja, mille peavõiduks oli pääse Tallinnas toimunud Euroopa pokkeriturnee põhiturniirile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles