Rahvaliidu volikogu taunis Juhan Aare käitumist

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Rahvaliidu esimees Juhan Aare (pildil) jättis pühapäeval ilmumata erakonna volikogu istungile ja volikogu võttis vastu sellist tegevust tauniva avalduse.

“Kahjuks ei leidnud esimees Juhan Aare aega tulla. On loogiline, et oma erakonna asjade vastu tuntakse ikka huvi. Ta saatis mingisuguse sõnumi ka, et ta ei tea, kas volikogu kokkukutsumine on üldse seaduslik. Rahvaliidu volikogu võttis vastu sellist käitumist tauniva avalduse,” ütles Rahvaliidu meediajuht Andres Raid BNSile.

Aare põhjendas puudumist partei juhatuses tekkinud võimujanulise grupeeringu tegevusega.

“Erakonna juhatuses on viimastel kuudel tekkinud võimumonopoli taotlev grupeering, mis koosneb peamiselt aseesimeestest ja peasekretärist ning leiab, et Rahvaliidus võib asju ajada oma suva kohaselt,” kirjutas Aare meediale läkitatud avalduses.

Poliitiku väitel püüavad tema vastased mõnes Rahvaliidu maakonnaühenduses neisse suurel hulgal uusi liikmeid tuues võimu haarata ja seniseid juhte kõrvaldada.

Raidi sõnutsi oli volikogu istung töine ja erakonna liikmed tegelesid põhiliselt Rahvaliidu põhikirja redaktsiooniga, mis esitatakse arutamiseks 20. novembril toimuvale kongressile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles