Pärnusse rajatakse uus turg

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonisel on näha, milline hakkab uus turg välja nägema.
Joonisel on näha, milline hakkab uus turg välja nägema. Foto: OÜ Pärnu Uus Turg

Pärnus Suur-Jõe 53 krundil alustab maikuus tegutsemist uus väliturg ja turuhoone plaanitakse seal avada septembris. Kauplemiskohta arendab OÜ Pärnu Uus Turg.

Ettevõttega seotud kõneisiku Siiri Raadiku jutu kohaselt oodatakse väliturule kauplejaid paremate müügikohtade tagamiseks juba praegu.

“Väliturule on eriti oodatud kohalikud põllumehed ja talupidajad müüma oma toodangut,” rääkis Raadik. “Samuti pakutakse müügikohti imporditud aia- ja põllusaaduste ning tööstuskauba ja rõivaste müüjatele.”

Samas kohas pakutakse veel laatade, tivoli ja muude väliürituste korraldamise võimalust. “Kuna projekt on alles nii uus ja esmalt on tähtis turg püsti saada, pole ühtegi laata ega väliüritust kokku lepitud, kuigi paar ideed on kasvamas,” rääkis Raadik. “Sellegipoolest ootame toredate väliürituste ettepanekuid ja ideid.”

Raadik ütles, et plaanis on renoveerida krundil olevad hooned ja kui vaja, tuleb kõne alla uute hoonete ehitamine.

Kel huvi Suur-Jõe 53 turul kaubelda, saab infot e-postiga suvemess@gmail.com ja võib uurida Facebooki lehelt Uusturg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles