Spordihall soovib esmaspäeval uksed avada

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile askeldasid spordihallis päästjad ja õnnetust likvideeriti kella 2ni öösel. Esmaspäeval soovib hall tööd jätkata.
Eile askeldasid spordihallis päästjad ja õnnetust likvideeriti kella 2ni öösel. Esmaspäeval soovib hall tööd jätkata. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sisse kukkunud katusega Pärnu spordihallis käisid kella 2ni öösel parandus- ja koristustööd, et võimalusel avada esmaspäeval külastajatele vähemalt jõusaal ja aeroobikatreeningud.

„Praegu on olukord selline, et panime kõik avad kinni ja külm majja ei pääse,“ kirjeldas spordihalli juhtaja Vambo Talu. „Ventilatsioon töötab ja saali põrandal oli hommikul 20 kraadi sooja. Peseme põrandad ja vaatame tehnilise komisjoniga maja üle. Seejärel otsustame lõplikult maja avamise, aga soov on seda siiski homme teha.“

Samuti on spordihalli katuselt eemaldatud kogu lumi.

Margit Suhhostavets spordihallist lisas, et kindlasti peaks esmaspäeval töötama Kimberi jõusaal, Fittesti spordiklubi annab tema teatel oma kodulehel teada, kas on esmaspäeval avatud.

Suure saali kasutusse minek sõltub Suhhostavetsi teatel korraldajate soovist. Nimelt toimub järgmisel nädalal Pärnu spordihallis noormeeste EM valikturniir võrkpallis.

Pärnu spordihalli väiksel saalil vajus eile päeval sisse umbes 435 ruutmeetrit katust. Katus langes spordisaali põrandale. Teadaolevalt varingu ajal majas inimesi ei olnud, sest spordihall oli suletud.

Varing lõhkus hoone kommunikatsioonid ja kogu majas olid ulatuslikud veekahjustused.

Vambo Talu ei olnud nõus õnnetuse asjaolusid kommenteerima, öeldes vaid, et soovib enne kommentaaride jagamist kuulda ekspertide arvamust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles