Mudaravila arendaja loodab ehitusloa saada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnu linnalt mõne aasta eest kunagise mudaravila kinnistu hoonestusõiguse omandanud Mudaravila Investeeringud OÜ loodab kevadel mudaravilakompleksi ehitusloa saada ja seejärel ehitust alustada.

“Projekteerimine käib täie hooga. Loodame ehitusloani jõuda selle aasta kevadel ja siis alustada ehitusega,” rääkis Mudaravila Investeeringute emafirma, kinnisvaraarendusega tegeleva Asratem OÜ juhatuse liige Margus Kangur.

Kanguri sõnutsi projekteerib kompleksi Allianss Arhitektid OÜ eesotsas arhitekt Tarmo Teedumäega. “Kui projekt on valmis ja ehituskonkurss möödas, saab sellest täpsemalt rääkida,” lausus ta.

Kangur lisas, et hoonestiku ehitusmaksumus sõltub ehituskonkursist, kuid investeeringumaht on endiselt kokku ligikaudu 100 miljonit krooni ehk 6,4 miljonit eurot. Kompleks valmib kavakohaselt 2012. aasta suveks.

Varasema info põhjal rekonstrueeritakse ehitustööde käigus Pärnu rannas paiknev ajalooline mudaravila ja sellest mere poole ehitatakse uus hotelli- ja restoranitiib. Kompleksis on pinda ligi 7000 ruutmeetrit ning hotelli on kavandatud 65 tuba.

Mudaravila osas hakkavad paiknema protseduuriruumid. Protseduurid on seotud näiteks mineraalvee ja ravimudaga ehk samad ajalooliselt mudaravilas pakututega. Rajatavat spaahotelli hakkab haldama Legendijuhtimise AS.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles