Täna toimub Pärnumaa esinumbrite debatt

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Täna 18-20 toimub Pärnu keskraamatukogu esimese korruse saalis Pärnu Postimehe eestvõttel suuremate erakondade Pärnumaa esinumbrite debatt “Pärnumaa on üle kõige!”, mida on oodatud jälgima kõik huvilised.

Oma osalemisest on teada andnud Hannes Toomsalu Eestimaa Rahvaliidust, Kadri Simson Keskerakonnast, Toomas Tõniste Isamaa ja Res Publica Liidust, Eerik-Niiles Kross erakonna Eestimaa Rohelised nimekirjast, Epp Klooster Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast ning Rein Lang Reformierakonnast (poole debati pealt asendab Langi Andrei Korobeinik).

Debatti ohjavad Pärnu Postimehe ajakirjanikud Kalev Vilgats ja Kaupo Meiel, kes plaanivad kandidaatidele küsimuste esitamiseks võimalust pakkuda publikulegi.

Kellel ei õnnestu täna raamatukokku kohale tulla, võivad sellest osa saada Pärnu Postimehe veebiväljaande kaudu, kus saab lugeda debati on-line-kajastust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles