Ilmateenistus hoiatab: oodata on tihedat lumesadu ja tormituult

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmateenistus andis tänaseks kogu Eestile tugevneva tuule, lume- ja lörtsisaju ja keeruliseks muutuvate liiklusolude tõttu hoiatuse. Foto on illustreeriv.
Ilmateenistus andis tänaseks kogu Eestile tugevneva tuule, lume- ja lörtsisaju ja keeruliseks muutuvate liiklusolude tõttu hoiatuse. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Ilmateenistus andis tänaseks kogu Eestile tugevneva tuule, lume- ja lörtsisaju ja keeruliseks muutuvate liiklusolude tõttu hoiatuse.

Ilmaprognoosi kohaselt hakkab päeval tugevnema kagutuul ja õhtul ulatub tuule tugevus rannikul puhanguti 17, saartel 20 meetrini sekundis. Sadu levib õhtuks saartelt mandrile ja muutub tihedaks. Sajab lund ja lörtsi ning saju tõttu halveneb nähtavus. 

Öösel laieneb lume- ja lörtsisadu üle Mandri-Eesti, on tuisuoht. Kagutuul puhub 15, rannikul 20, saartel kuni 22 meetrit sekundis.

Homme päeval jätkuvad lume- ja lörtsihood ja püsib tuisu võimalus. Edela-Eestis tuleb ilmselt sekka vihma ja on jäiteoht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles