Varjupaik otsib kiisudele uut kodu

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnust leitud Vunts on isane ja umbes 2 kuune kassipoeg. Alguses natuke pelgab, aga kui sülle võtta, siis naudib.
Pärnust leitud Vunts on isane ja umbes 2 kuune kassipoeg. Alguses natuke pelgab, aga kui sülle võtta, siis naudib. Foto: Varjupaikade MTÜ

Aasta lõpuni vältava kampaaniaga "7 x 7 ehk Kingi kassipojale kodu" kutsuvad Varjupaikade MTÜ ja Soome abiorganisatsioon Rekku Rescue RY üles huvilisi lemmikloomadele kodu pakkuma. Igaüks saab vähendada koduta loomade arvu tänaval, steriliseerides või kastreerides oma lemmiku.

Kampaania raames loovutatakse Pärnu ja veel kuue linna varjupaikades esimesed seitse kassipoega, ehk siis 7 x 7, vastne loomaomanik saab lemmiku lasta edaspidi tasuta steriliseerida või kastreerida.

"Varjupaikade MTÜ kindel põhimõte on loovutada kõik täiskasvanud lemmikloomad steriliseerituna/kastreerituna. Kassipoegade puhul jäävad operatsioonikulud omaniku kanda, sest loovutushetkel on nad selleks liiga noored. Selle kampaania raames saame Rekku Rescue RY abiga anda 49 kassipojale kaasa kupongi hilisemaks tasuta operatsiooniks," selgitas varjupaikade juht Triinu Priks. "Ainult nii saame kindlad olla, et koduta loomade arv meie tänavatel väheneb."

Pärnust leitud Nixon on isane ja umbes 2 kuune kassipoeg. Alguses natuke pelgab, aga kui sülle võtta, siis juba naudib.
Pärnust leitud Nixon on isane ja umbes 2 kuune kassipoeg. Alguses natuke pelgab, aga kui sülle võtta, siis juba naudib. Foto: Varjupaikade MTÜ

Varjupaikade MTÜ on seitsme varjupaigaga Eesti suurim koduta loomadega tegelev organisatsioon. Aastas pakutakse peavarju üle 3000 loomale. 

Pärnust leitud Kulliver on isane ja umbes 2 kuune kassipoeg. Alguses natuke pelgab, aga kui sülle võtta, siis naudib.
Pärnust leitud Kulliver on isane ja umbes 2 kuune kassipoeg. Alguses natuke pelgab, aga kui sülle võtta, siis naudib. Foto: Varjupaikade MTÜ
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles