Tallinna maanteel algavad kaevetööd

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaevetööd. Pilt on illustratiivne.
Kaevetööd. Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Esmaspäevast suletakse kaevetööde tõttu Pärnus osa Tallinna maanteest liikluseks, auto- ja bussiliiklus suunatakse väiksemaid tänavaid pidi kulgevale ümbersõidule.

Kaevetööd algavad Tallinna maanteel Noorteväljaku ja Oja tänava vahelisel lõigul. Ümbersõit on linnast väljuval suunal mööda Vana-Rääma, Allika, Rohelise ja Lille tänavat ning linna saabuval suunal mööda Rohu, Rohelise ja Ilvese tänavat.

GoBus Pärnu logistiku Toomas Taltsi teatel sõidab linnabuss nr 13 alates esmaspäeval kella 12st Oja tänavalt Vana-Sauga suunas mööda Oja, Rohelist ja Ilvese tänavat ning Tallinna maanteed Jannseni tänavale. Piiri peatus jääb ära, selle asemel on Ilvese peatus.

Liinidel nr 3, 18, 19 ja 21 on marsruut linnast väljuval suunal mööda Tallinna maanteed, Vana-Rääma, Allika, Rohelist ja Oja tänavat ning Tallinna maanteed, linna saabuval suunal mööda Tallinna maanteed, Rohu, Rohelist, Ilvese tänavat ning Tallinna maanteed. Kõik peatused neil marsruutidel säilivad, küll võivad bussid Taltsi ütlust mööda eriti liinidel nr 18 ja 19 oluliselt hilineda.

Kaevetööd kestavad umbes kolm kuud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles