Tallinna maanteel algavad kaevetööd

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäevast sulgetakse Pärnus osa Tallinna maanteest kaevetööde tõttu liikluseks, autod ja bussid suunatakse väiksemaid tänavaid pidi kulgevale ümbersõidule.

Kaevetööd algavad Tallinna maanteel Noorte väljaku ja Oja tänava vahelisel lõigul. Ümbersõit on linnast väljuval suunal Vana-Rääma, Allika, Rohelise ja Lille tänavat pidi ning linna jõudval suunal Rohu, Rohelise ja Ilvese tänava kaudu.

GoBus Pärnu logistiku Toomas Taltsi teatel sõidab linnabuss number 13 alates esmaspäeval kella 12st Oja tänavalt Vana-Sauga suunas mööda Oja, Rohelist ja Ilvese tänavat ning Tallinna maanteed Jannseni tänavale. Piiri peatus jääb ära, selle asemel on Ilvese peatus.

Busside number 3, 18, 19 ja 21 marsruut linnast väljuval suunal kulgeb mööda Tallinna maanteed, Vana-Rääma, Allika, Rohelist ja Oja tänavat ning Tallinna maanteed, linna jõudval suunal Tallinna maanteed, Rohu, Rohelist, Ilvese tänavat ja Tallinna maanteed pidi. Kõik peatused neil marsruutidel säilivad, küll võivad bussid Taltsi hinnangul eriti liinidel number 18 ja 19 märgatavalt hilineda.

Kaevetööd kestavad umbes kolm kuud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles