Audru ringraja ehitus võib alata lähikuudel

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puma racing Audru ringrajal. Arhiivifoto.
Puma racing Audru ringrajal. Arhiivifoto. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Mittetulundusühing A2 Racing on avaldanud Audru ringraja veebileheküljel ehitustööde esialgse kava, mille järgi on plaanis alustada töödega lähimate kuude jooksul.

MTÜ plaanib märtsi jooksul välja kuulutada uue ehitushanke ning aprillis sõlmida lepingud. Pärast lepingute sõlmimist alustatakse uue rajaosa, teede ja parklate muldkehade ning hoonestuse ehitamisega.

Sügisel lammutatakse vana ringraja osa ja kevadel 2012 alustatakse ringraja, juurdepääsuteede ja parklate asfalteerimisega. Valminud ringrajakompleks avatakse MTÜ kodulehel avaldatud kava järgi 2012. aasta mais või juunis.

A2 Racing alustas esimest hanget Audru ringraja rekonstrueerimiseks ja laiendamiseks 2010. aasta suvel, hanke võitis AS SMR Teed. Tol hetkel polnud veel kindel Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse poolne projekti rahastamine. MTÜ tunnitas hiljuti varasema hanke kehtetuks, kuna selle toimumise ajal puudus raha lepingu sõlmimiseks ning vahepeal on muutunud ka ehitusprojekt.

Tänavu veebruaris eraldas EAS Audru ringrajale 50 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles