Kuhu kadusid Pärnu bussiootekojad?

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu südalinnast on kadunud bussiootekojad. Paari nädala jooksul eemaldatakse teisedki ühissõidukiootajate pea- ja tuulevarjud. Fotol Teatri bussipeatus.
Pärnu südalinnast on kadunud bussiootekojad. Paari nädala jooksul eemaldatakse teisedki ühissõidukiootajate pea- ja tuulevarjud. Fotol Teatri bussipeatus. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu südalinnast on kadunud bussiootekojad. Paari nädala jooksul eemaldatakse ülejäänudki ühissõidukiootajate pea- ja tuulevarjud.

See ei tähenda, et linlased jäävad nüüd ootekodadeta. Vanad vandaalide hoopide suhtes haprad kojad vahetatakse tugevamate vastu. Raad loodab, et need on hoopis tugevamad.

Mullu 31. oktoobril lõppes leping Pärnu linna ja ootekodade senise hooldaja RF Maagi vahel. Ehkki raad pidas senise teenusepakkujaga pikalt läbirääkimisi, otsustas linnavalitsus märtsi lõpus konkursi korraldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles