Maakoolide inglise keele oskajad võtsid mõõtu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa koolide 4., 6. ja 8. klassi õpilaste inglise keele olümpiaadi maakondlikus voorus olid edukaimad Paikuse põhikooli õpilased, kuid auhinnakohti jagus mitmesse kooli.

4. klasside esikoha võitis Jaanus Kandelin Audru keskkoolist (õpetaja Reene Tammearu), teise koha Hanna Miina Kivisäk Vändra gümnaasiumist (Sünne Külvi) ja kolmanda Kelly Tomson Jõõpre põhikoolist (Ülle Haavasaar).

6. klasside parim oli Silver Põlgaste Uulu põhikoolist (Marikka Metsis), teiseks tuli Egert-Marten Möller Paikuse põhikoolist (Ruth Juss) ja kolmandaks Emil Oliver Sokk Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist (Maris Lepp).

8. klasside seas läks esikoht Paikuse põhikooli Mihkel Vallapile (Ruth Juss), teise koha viis Helen Roostma Kilingi-Nõmme gümnaasiumi (Signe Vahtramäe) ja kolmanda tõi Triin Schneider taas Paikuse põhikooli (Ruth Juss).

Kokku osales Pärnumaal inglise keele olümpiaadil 107 keelevõimekat õpilast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles