Sookaaslase tapnud naise karistus jõustus lõplikult

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uurimise andmetel lõi 37aastane Natalja mullu 31. mai õhtul Tõstamaa vallas kortermaja köögis omavahelise tüli käigus noaga kõhtu 29aastast naist, kes suri vigastustesse kohapeal.
Uurimise andmetel lõi 37aastane Natalja mullu 31. mai õhtul Tõstamaa vallas kortermaja köögis omavahelise tüli käigus noaga kõhtu 29aastast naist, kes suri vigastustesse kohapeal. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eile jõustus lõplikult kohtuotsus, mille järgi Pärnumaa naine jäi süüdi sookaaslase surnuks pussitamises.

Uurimise andmetel lõi 37aastane Natalja eelmise aasta 31. mai õhtul Tõstamaa vallas kortermaja köögis omavahelise tüli käigus noaga kõhtu 29aastast naist. Kannatanu suri saadud vigastusse kohapeal. Riiklikku süüdistust esindanud ringkonnaprokuröri Gardi Andersoni sõnutsi viis tüli ja traagilise tagajärjeni alkoholi liigtarvitamine.

Tänavu märtsis leidis Pärnu maakohus, et Natalja süü tapmises on tõendatud ja tal tuleb selle eest kanda kaheksa-aastane vangistus. Sellist karistust nõudis kohtualusele prokurörgi. Hiljem jättis Natalja süüdi ka Tallinna ringkonnakohus ja kuna riigikohus ei võtnud Natalja kassatsioonkaebust eile menetlusse, jõustus karistus lõplikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles