Suurulukite küttimise load lähevad enampakkumisele

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põdrad.
Põdrad. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Riigimetsa majandamise keskus müüb 17. mail enampakkumisel Pärnumaal Jäärumetsa ja Kilingi-Nõmme jahipiirkonnas suurulukite küttimise lube. 

Jäärumetsa, Kilingi-Nõmme ja Kuressaare jahipiirkonna jahialade jahilubade enampakkumine on teisipäeval, 17. mai keskpäeval Pärnumaal Paikusel RMK Edela regiooni hoones.

Jahilubade enampakkumisel müüakse jahialale sõralistest suurulukite load paketina. Ostuga kaasneb ulukihoolde kohustus, kütitud ulukitelt teadusliku uurimismaterjali kogumine, väikekiskjate ja arvukuse reguleerimist vajavate jahilindude minimaalne küttimiskohustus, teavitas RMK jahinduse peaspetsialist Kalev Männiste.

Enampakkumisel saavad osaleda jahimehed, kes omavad Eestis kehtivat jahitunnistust ja jahirelva luba.

Mai keskel RMK korraldataval kuue jahipiirkonna suulisel enampakkumisel läheb müüki ühtekokku 639 suuruluki jahiluba. Müüdud lubade jahipidamiskoht antakse jahiseltskonna kasutusse üheks jahihooajaks.

Informatsiooni enampakkumiste kohta leiab RMK kodulehelt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles