Mööduja päästis kesklinna kailt jõkke kukkunud poisi (1)

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne päästekeskuse ennetusbüroo tegi Pärnu linnavalitsusele ettepaneku paigaldada kai äärde piirded ja kindlate vahemaade tagant redeli või köie, millest vette kukkunud hädalised saaksid haarata.
Lääne päästekeskuse ennetusbüroo tegi Pärnu linnavalitsusele ettepaneku paigaldada kai äärde piirded ja kindlate vahemaade tagant redeli või köie, millest vette kukkunud hädalised saaksid haarata. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Poisid harjutasid Pärnus Kesklinna sillast pisut maad ülesvoolu kail rulatrikke. Ühtäkki üks poistest libastus ja rula paiskus tema jalge alt omasoodu jõe poole. Sõiduvahendit päästa püüdnud poiss üritas sellest kärmelt haarata, ent prantsatas ühes rulaga vette.

Poisi sõbrad kangestusid. Õnneks sattus äpardust tunnistama Jaansoni rajal jalutanud pere. Mees võttis jope seljast ja ulatas selle vees rähklevale poisile. Jõuvarud mängu pannud nooruk pääses pärast pusimist tagasi kaldale. 

Eile tegi Lääne päästekeskuse ennetusbüroo Pärnu linnavalitsusele ettepaneku paigaldada kai äärde piirded ja kindlate vahemaade tagant redeli või köie, millest vette kukkunud hädalised saaksid haarata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles