Kaubamajaka parklas karjus auto pagasiruumis inimene appi (10)

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja pilt

Pärnu Postimehele laekus vihje murelikult linlaselt, kes juhtus Pärnu Kaubamajaka parklas nägemas avatud pagasiluugiga autot, kuhu oli pistetud inimene, kelle käed olid kinni seotud ja kes karjus appi.

"Olin lapsega Pärnu Kaubamajaka juures ja nägin lahtise pagasnikuga autot, kuhu oli inimene kinni pandud ja karjus appi. Möödakäijad ainult pildistasid olukorda," kurtis linlane ja rääkis, et kuna tal oli laps kaasas, ei julgenud ta ligi minna. "Kas tõesti meie korrakaitsjad sellistele olukordadele ei reageeri?"

Lääne prefektuuri pressiesindaja Andra Jundas sõnas, et politseile juhtunu kohta teadet tulnud ei ole.

Pärnu Postimehele on teada, et juhtunu taga on CCCP Põgenemistoad, kelle kodulehelt võib leida võimaluse näiteks sõbrale "inimröövi" korraldamiseks.

Küsimusele, kas juhtunu taga on järjekordne põgenemistoa trikk, vastas ettevõtte esindaja telefonitsi, et tegemist oli tõepoolest nende "sotsiaalse eksperimendiga".

Ettevõte on varem meediasse sattunud teistegi segadust tekitavate tegudega: näiteks riputas firma möödunud aasta kevadel Mai linnaossa üles punase lipu kirjaga CCCP, nimetades seda hiljem põgenemistoa reklaamiks.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles