Audru vald kandis lootusetu nõude maha

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Audru vallavolikogu kinnitas vallavalitsuse korralduse, millega kanti bilansist välja lootusetu nõue summas 7,9 miljonit krooni valda kalakasvandust plaaninud, kuid pankrotistunud AS FjordFresh Holdingult.

Vallavanem Margus Joonase sõnutsi jäi nõue üles seoses kalakasvanduse juurde kommunikatsioonide rajamise kavaga notariaalses lepingus, kus osa kulusid pidi minema valla arvelt, kuigi needki lubas kanda arendaja.

“Sealt jäi üles üks arve, mida nad ei maksnud. See oli jaotusvõrgu pakkumine liini ümberehituseks, mida ka vald ära ei maksnud,” selgitas Joonas. Kuna ei liigutatud raha, ei kandnud vald reaalset kahjugi.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus võttis seoses Fjord-Fresh Holdingu pankrotiga tagasi rahastamisotsuse summas 35 miljonit krooni, mille vald oli edukalt taotlenud kalakasvanduse taristu rajamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles