Rohelise ja Lille tänava asfaltija vahetati viivituste tõttu välja

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roheline tänav on pärast soojatrassi rajamist endiselt katteta.
Roheline tänav on pärast soojatrassi rajamist endiselt katteta. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Fortum alustas soojustorustiku rajamisega Rohelise ja Lille tänaval juba juunis, kuid vastu talve pole üles kaevatud teed uut katet endiselt peale saanud.

Pärnu Postimees on juba kaks korda teada andnud, et asfaltimistööd Lille ja Rohelisel tänaval viibivad. Fortum on varem selgitanud, et tee-ehitusbuumi ajal on asfaltijat olnud keeruline leida.

Fortumi pressiesindaja Karita Kivi selgitas seekord, et just täna, teisipäeval oli firma esindajatel peatöövõtjaga koosolek, milles käsitleti tööde hilinemist.

"Kahjuks algne asfaltima pidanud ettevõtte lükkas tööde tegemist aina edasi," nentis Kivi. "Selle nädala alguses leidis peatöövõtja uue firma, mis lubas tööga alustada juba sellel nädalal."

Esmajärjekorras pannakse kate Kilgi ja Telliskivi tänavale. Edasi minnakse masinatega Rohelisele tänavale ja alustatakse töid Lille tänava ristmikult Savi tänava suunas. 

Rohelisele tänavale peaks tulema kahekihiline asfalt ja algul paigaldatakse aluskiht. Seejärel juba sõltuvalt ilmastikuoludest pealmine kiht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles