Otse-eetris: Weekend Festival on linnale suurepärane turundusüritus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimehe otsesaade "Aktuaalne Pärnumaal" on eetris igal reedel kell 11.30. Pildil Regina Atka-Jaakson ja Raido Keskküla.
Pärnu Postimehe otsesaade "Aktuaalne Pärnumaal" on eetris igal reedel kell 11.30. Pildil Regina Atka-Jaakson ja Raido Keskküla. Foto: Lauri Habakuk

Raadiosaates "Aktuaalne Pärnumaal" arutasid Pärnu Postimehe ja Tre Raadio ajakirjanikud Weekend Festival Balticust, pidurit tõmmanud autovarastest ja homse lehe mahuka intervjuu persoonist, Pärnu meerist Romek Kosenkraniusest.

Stuudios olid saatejuht Regina Atka-Jaakson ja Pärnu Postimehe ajakirjanikud Raido Keskküla ja Lauri Habakuk.

Ajakirjanikud jõudsid arusaamale, et ehkki nii suure ürituse nagu Weekend Festivali korraldamisel ilmneb paratamatult probleeme, on tegemist linnale väga kasuliku turundusüritusega.

Avaldati tunnustust kohalikele politseinikele, kes koostöös Läti ja Leedu kolleegidega on sundinud lõunanaabritest autovargaid pidurit tõmbama. Ajakirjanikud tõdesid, et paraku jõuab politsei ja teistegi operatiivteenistuste mahukas tulemuslik eeltöö avalikkuse ette võrdlemisi harva. Sageli tehakse nende tööst juttu, kui mõni ebameeldiv juhtum on tõsiasi.

Keskküla ja Habakuk tutvustasid kolleeg Teet Roosaare homme ilmuvat usutlust linnapea Romek Kosenkraniusega, kellest niisuguses võtmes tehtud persoonilugusid pole meie lehes varem avaldatudki.

Pärnu Postimehe otsesaade "Aktuaalne Pärnumaal" on eetris igal reedel kell 11.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles