Teade sillalt alla hüppamisest osutus väljamõeldiseks: 27aastane mees leiti tuttavate poolt

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otsingutega seotud erinevate toimingute tulemusena selgus, et esmaspäevane teade Reiu sillalt vette hüpanud 27aastasest mehest osutus valeks ja Simo leiti oma tuttavate juurest Pärnust.
Otsingutega seotud erinevate toimingute tulemusena selgus, et esmaspäevane teade Reiu sillalt vette hüpanud 27aastasest mehest osutus valeks ja Simo leiti oma tuttavate juurest Pärnust. Foto: Lääne prefektuur

Otsingutega seotud eri toimingute tulemusena selgus, et teade Reiu sillalt vette hüpanud mehest osutus valeks ja 27aastane Simo leiti oma tuttavate juurest Pärnust.

Pärnu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Üllar Kütt avaldas heameelt, et Simoga on kõik korras, kuid ütles, et tegemist on siiski kahetsusväärse juhtumiga. 

„Politsei, päästjad ja meedikud teevad iga päev tööd, et jõuda abivajajateni. Seetõttu on kahetsusväärne, kui operatiivteenistustel tuleb reageerida väljamõeldud sündmustele. Hädaabinumbril 112 tuleks helistada, kui kellegi elu või vara on ohus. Kui inimene soovib mõnda aega üksi olla, võiks sellest siiski lähedastele teada anda, et nad ei peaks asjata muret tundma,“ ütles Kütt.

Politsei selgitab praegu juhtunu täpsemaid asjaolusid.

Politsei palus täna meediakanalite vahendusel mehe asukoha väljaselgitamiseks abi.

1. jaanuaril kella 17.17 ajal sai häirekeskus teate Reiu sillalt vette hüpanud mehest. Teataja oli mehega kaasas olnud tuttav, kelle sõnutsi jättis 27aastane Simo oma dokumendid Reiu sillale ja hüppas sealt vette. Meest otsisid jõest sama päeva õhtul nii päästjad kui politsei. 2. jaanuaril otsis politsei meest skuutriga Reiu jõe suudmest kuni Pärnu Kesklinna sillani ja kontrollis kaldaid. Peale selle uuriti läbi alla Reiu jõe suudmest ülesvoolu. 3. jaanuaril kontrolliti Reiu jõe suuet sonariga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles