Politsei otsib detsembris kadunuks jäänud Vellot

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
55-aastane Vello.
55-aastane Vello. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub elanike abi, selgitamaks välja Paides eelmise aasta 18. detsembril teadmata kadunuks jäänud Vello asukoht. Viimatised teated mehest pärinevad Pärnumaalt.

Vello on jäänud turvakaamera salvestisele, kui ta lahkus mullu 18. detsembril Paide linnas Ristiku 8 juurest kell 12.15 beeži Volkswagen Sharani sõiduautoga, mille registreerimismärk on 487 MGV.

55-aastane Vello.
55-aastane Vello. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Viimane ühendus Velloga oli 18. detsembril kella 17 paiku telefoni teel ja sel ajal asus tema telefon Pärnumaal Selja masti piirkonnas. Pärast seda on Vello mobiil olnud välja lülitatud, ei lähedased ega sõbrad ole teda näinud ega temaga ühendust saanud. Politsei otsingud ei ole seni tulemust andnud. Pole alust arvata, et Vello oleks lahkunud välismaale.

Vello on umbes 180–182 sentimeetrit pikk ja Paidest lahkudes oli tal seljas lillakas ruuduline jope, jalas sinised teksapüksid, peas must müts ja kaasas must õlal kantav sülearvutikott.

Politsei palub kõigil, kel on teavet Vello asukoha või liikumise kohta või kes on näinud nimetatud Volkswagen Sharani, helistada telefonil 5346 9990 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles