Politsei otsib seksuaalkuriteos kahtlustatavat 25aastast Mikku

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu politseijaoskond palub avalikkuse kaasabi, et välja selgitada raskes kuriteos kahtlustatava 25aastase Miku asukoht.
Pärnu politseijaoskond palub avalikkuse kaasabi, et välja selgitada raskes kuriteos kahtlustatava 25aastase Miku asukoht. Foto: Lääne prefektuur

Pärnu politseijaoskond palub avalikkuse  abi, et välja selgitada täna öösel Häädemeeste vallas toime pandud raskes kuriteos kahtlustatava 25aastase Miku asukoht. 

Suure tõenäosusega liigub Mikk Pärnu linnas või Pärnu-Ikla vahelisel teelõigul või selle lähiümbruses. Ta on arvatavasti õhukeselt riides, kannab kas kampsunit või dressipluusi ja peas võib tal olla müts.

Pärnu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhi Üllar Küti sõnutsi kasutatakse Miku leidmiseks kõiki variante. "Oleme otsingutesse kaasanud ka PPA lennusalga kopteri. Lähemalt saame otsingutest rääkida siis, kui see on uurimist segamata võimalik. Peame info jagamisel arvestama väljavaatega, et teave jõuab meheni, kes ennast politsei eest varjab," sõnas Kütt ja lisas, et praegu on kõige olulisem Mikk leida.

Politsei palub kõigil, kes on Mikku näinud või kel on infot tema asupaiga kohta, teatada sellest telefonil 509 6660 või hädaabinumbril 112.

Copy
Tagasi üles